Giải thưởng Pritzker 2019 Arata Isozaki đã bắt đầu thiết kế được hơn nửa thế kỷ, một số tác phẩm của ông được coi là kiến trúc kinh điển do ảnh hưởng và tác động của chúng đối với kiến trúc quốc tế.

Các công trình của Arata Isozaki kết hợp nhiều phong cách khác nhau, từ bản địa đến công nghệ cao, từ hữu cơ đến táo bạo, ông mang đến cho các dự án của mình một vẻ ngoài đẹp đẽ không thể phủ nhận. Với sự phong phú trong thiết kế như vậy, có lẽ không lạ khi tất cả mọi người trên thế giới hào hứng chụp ảnh những tác phẩm của ông.

Chúng tôi đã chọn 23 bức ảnh đẹp nhất về các công trình của Arata Isozaki được đăng trên Instagram bởi người dùng trên toàn cầu.

View this post on Instagram

Arata Isozaki Named 2019 Pritzker Prize Laureate. Arata Isozaki has been named the 2019 laureate of the Pritzker Prize for Architecture. Isozaki, who has been practicing architecture since the 1960s, has long been considered an architectural visionary for his transnational and fearlessly futurist approach to design. With well over 100 built works to his name, Isozaki is also incredibly prolific and influential among his contemporaries. Isozaki is the 49th architect and eighth Japanese architect to receive the honor. Source: @ArchDaily This image shows Isozaki’s organic cave-like façade of Himalayas Center in #Shanghai #China 📸 by @ern__________ Post by: @hamithz . * Follow us 👉🏼 @parametric.architecture * Turn ON Post Notifications to see new content * Website: 👉🏼 www.parametric-architecture.com * Facebook: 👉🏼 facebook.com/parametric.archi * Pinterest: 👉🏼 pinterest.com/parametricarchitecture * YouTube: 👉🏼 youtube.com/parametricarchitecture * Twitter: 👉🏼 twitter.com/parametricarch * Snapchat: 👉🏼 snapchat.com/paarchitecture . #himalyascenter #arataisozaki #japanesearchitect #china #digitaldesign #design #designer #parametric #grasshopper3d #rhinoceros3d #parametricarchitecture #parametricdesign #parametricism #architecture #architect #archilovers #architectureporn #architecturephotography #mimar #mimarlik #arquitectura #awesomeshots #amazingshot #citykillerz #photoshoots #photooftheday #photographer

A post shared by ParametricArchitecture (@parametric.architecture) on

https://www.instagram.com/p/BuQ_sloFJWS/

https://www.instagram.com/p/Brw9JByFEdW

View this post on Instagram

“Línies solitaries…”

A post shared by Marta Menén (@tutxi) on

View this post on Instagram

#arataisozaki

A post shared by joauua (@joauua) on